Forum

Czy są tu dziewczyny kobiety, którym bliska jest tematyka cuckquean?
Wiem, że temat jest mocno niszowy. Ale czy jest tu kobieta, która ma na tyle bliską, otwarta i pełna zaufania relacje, że sprawiałoby jej przyjemność np. patrzenia jak jej facet ,,jest obsługiwany" przez koleżankę? Albo wspólnie z koleżanka sprawia radość facetowi? Nie chodzi mi o trójkąt bo relacja emocjonalna ma dotyczyć wyłącznie pary. Albo taka scena, że ta ,,trzecia" raz robi dobrze waszemu partnerowi a raz wam - jest przez was oboje dominowana na różnych płaszczyznach? Do założenia tematu zainspirowała mnie koleżanką która powiedziała że ją niesamowicie podnieca widok jej faceta, który patrzy na nią pożądliwym wzorkiem choć inna robi mu dobrze. Powiedziała, że ona lubi jak jej facet ma dobrze 🙂
Nie jestem kobietą i nie znam takich kobiet, ale dziękuję za inspirację do opowiadania lub jego części (jeszcze klaruje mi się głowie) 😉

@XXX_Lord napisał/a:
Nie jestem kobietą i nie znam takich kobiet, ale dziękuję za inspirację do opowiadania lub jego części (jeszcze klaruje mi się głowie) 😉

który dokładnie element Cię zainspirował?

@Viven999 napisał/a:
@XXX_Lord napisał/a:
który dokładnie element Cię zainspirował?

Odwrócony cuckold. Nie wpadłem na to, a faktycznie jest to przecież możliwe.
Kiedyś znana mi wirtualnie swingująca para poruszyła taki temat, więc zakładam, że takie osoby istnieją naprawdę. Przy czym zastrzegam zanim się zjawią znawcy tematu, że wg ich własnych słów byli swingersami właśnie w takim układzie trójkąta, w którym jedno bardziej obserwowało, a drugie brało udział, niż takimi stereotypowymi amatorami grupowych uciech 😉
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.