Forum

Literatura erotyczna
Gdy miałam 16-17 lat, wpadła mi w ręce książka E. Arsan "Emmanuelle". Czytałam ją nocami, z otwartą buzia i wypiekami... Po przeczytaniu jej, nie byłam już ta sama Niką. Niezapomniane doświadczenie.

Pytanie do Was. Jakie inne pozycje literaturowe tego levelu możecie polecić? Wartościowe i emocjonujące, działające na wyobraźnię i zmysły...
A choćby klasykę w postaci "Pamiętnika Fanny Hill". Co prawda widać, że jest to pozycja (hehe, pozycja, bo wiecie 😛 ) mająca swoje lata, a i wówczas nie niosła z sobą wielkich doznań literackich, niemniej warto się zapoznać. Polecam zwłaszcza amatorom kostiumowych klimatów na tej samej zasadzie, na jakiej fani wampirycznych klimatów powinni znać np. "Carmillę".

Dużo takich polecajek jest na grupach facebookowych, przy czym tam trzeba uważać, bo sporo propozycji dostaniesz na zasadzie "kopia kopii kopii Greja / koleżanka koleżanki koleżanki autorki mówi, że dobre i jeszcze link do sklepu daje". Poza tym, skoro jesteś na portalu erotycznym, to i tutaj znajdzie się co nieco dobrej prozy, choć z pozoru może tak nie wyglądać 😉
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.