Forum

Nowości (2025)
- Tak jak wcześniej zapowiadaliśmy wersja mobilna (m.pokatne.pl) przekierowuje teraz na główną stronę witryny, która dostępna jest również na urządzeniach mobilnych.
- Pod każdym opowiadaniem znajduje się teraz przycisk (Dodaj do listy offline), który umożliwi dostęp do wybranych tekstów po utracie dostępu do internetu na danym urządzeniu.
- Po wybraniu kombinacji klawiszy (Ctrl+Alt+X) gdziekolwiek w obrębie witryny otworzy się nowa strona z losowo wybranym opowiadaniem.
Losowe opowiadanie działa
@Marc - coś jest chyba nie tak ze skrótem, bo nie da się w ogóle używać litery "iks". Do tego stopnia, że nie jestem w stanie ani jej napisać, ani też znaku "ziet", który się pod nią znajduje w polskiej klawiaturze. No i zaraz obok mamy Ż oraz Ć, więc nawet o przypadkowe kliknięcie nietrudno. Gdzie indziej wszystko działa poprawnie.
@Agnessa Wydaje mi się, że problem został rozwiązany...
Test: x X ź Ź. Działa. Skrót ctrl+alt+x też, bo przenosi do losowego tekstu. Przynajmniej u mnie.
Pływające menu na samym środku tekstu w apce jest jak dla mnie, nieszczególnie pomocne. Zasłania wiele, 'losowe opowiadanie' wcale niepotrzebne w tym miejscu, a przycisk "^" spokojnie mógłby być u dołu...
Na tekst pozostaje bardzo mało miejsca.
Bardzo ceniłem możliwość rozszerzenia okna komentarza, szkoda mi, że ta opcja znikła...
@Pokątneuściski Zmieniliśmy ustawienia i teraz menu pojawia się wyłącznie przy skrollowaniu tekstu i parę sekund później. Dajcie znać czy takie rozwiązanie jest satysfakcjonujące.
- Kilka drobnych poprawek w wersji mobilnej/aplikacji.
- Przy komentowaniu opowiadań, można teraz przypiąć okno komentarza do dołu ekranu, co umożliwia przewijanie czytanego tekstu przy jednoczeńnie otwartym polu komentarza.
Wydaje mi się, że wszystko działa poprawnie. Przynajmniej na razie 😛
- Nowy system prywatnych wiadomości.
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.