Forum

Pomóżcie w sprawie sex czatow
Hej chciałbym porozmawiać on line na tematy związane z seksem m+m i mm+k z panem bi ale w ogólnie dostępnych jest lipa same booty albo dziwni ludzie pomóżcie podpowiedzieć gdzie najlepiej porozmawiać i poopowiadać o swoich fantazjach ?
Może znajdzie się ktoś z kim je zrealizuje 😉
Szukaj grup erotyczno-towarzyskich na fejsie, ale takich pewnych. Nazw nie podam, bo nie jestem na bieżąco, natomiast takie były i zapewne nadal są. Wejdź na próbę do kilku, rozejrzyj się, zapytaj, najwyżej odejdziesz i tyle. Lepsze to niż czaty z botami 😉
Hej Agnes dzięki za info 😉 a tak przy okazji przeczytałem chyba wszystkie twoje opowiadania 😉 nie ukrywam, że jesteś w moim Top 5 😉
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.