Szukam opowiadania. To co pamiętam opisuje nizej:

Była para wieczorem w swoim domku i odwiedził ich kolega/przyjaciel/przyjaciel męza itp. Standardowo zaczeli rozmawiać, pić jakieś winka wódki.. zaczeły sie tańce.. kolega zaczal delikatnie sie dobierać do żony przy tańcu - jakies tam miłe komentarze, blisko ciała itp. Pijani poszli do góry. Mąż włączył jakiś film 2h i pijany prawie zasnął. W miedzyczasie do zony zaczał sie dobierać kolega. Mąż udawał troche ze spi i był ostro pijany.. Słyszał ze uprawiaja seks i słyszał komentarz "dorobimy oczka" / Rano mąż zobaczył w łażience ubrania w spermie i i dodatkowo upewnił sie ze ten jego puszczony film sie skończył. Wiec mu sie nic nie przewidziało i jego zona go zdradziła. Relacja z zona mu sie zepsuła bo zapewne bała sie ze jest w ciąży z kolegą ale jednak nie zaszła i po czacie relacja sie poprawiła. Pamietam ze był jakiś komentarz ze jego kolega strzela slepakami w przeciwienstwie do "męża", że bardzo go rozzłościło stwierdzenie "dorobimy oczka" i mial planowac zemste

i coś mi sie kojarzy ze remont domu mieli..

niby nic szczegolnego.. ale ostanio lubie sobie wrzucic opowiadanie w AI zeby mi dopisal dalsza czesc a to ma potencjał według mnie.