Forum

Zarabianie na opowiadaniach
Hej, mam pytanie do osób, które lubią pisać erotyczne opowiadania.
Czy ktoś z Was realnie zarabia na publikowaniu takich tekstów?

Na jakich platformach to się najlepiej sprawdza? Jak wyglądają ceny?

Chętnie poczytam Wasze doświadczenia.
Dokładnych stawek raczej nikt nie poda, bo to zależy od wielu czynników, zwłaszcza "poczytności" autora / autorki. I nie mam na myśli stażu liczonego w latach czy ilości publikacji, ale bezpośredniego zainteresowania czytelników / czytelniczek, przekładającego się na odsłony online, ściągnięcia ebooków, odsłuchania audiobooków czy nawet kupna papierowych książek, jeśli są i takie opcje. Do tego dochodzą takie rzeczy jak układy z "postawionymi wyżej", którzy mogą mocno ułatwić (lub utrudnić) promocję, no i oczywiście tajemnica handlowa. Raczej więc nie licz, że ludzie, którzy sprzedając używane skarpetki piszą "cena priv", będą się zwierzać z zarobków.
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.