Forum

Zmiana statusu podoba się/nie podoba się w komentarzu
Przypadkowo kliknąłem kciuk w dół zamiast w górę w jednym z komentarzy pod opowiadaniem i nie mam możliwości, aby zmodyfikować decyzję. Istnieje szansa, żeby wprowadzić taką funkcjonalność?
Wydaje mi się, że nie, ale w razie czego @Marc potwierdzi.

Moje zdanie: ta plus minus jedna łapka w tę czy we wtę / wte czy wewte (wedle uznania) nie ma absolutnie żadnego znaczenia 😛
@XXX_Lord Nie ma w tej chwili możliwości zmiany decyzji... i raczej nie planuję wprowadzenia takiej funkcjonalności. Jeśli Ci bardzo zależy, to odezwij się na priv, to poprawię liczbę łapek 😀
Daj spokój Wojowniku. Ja sam kiedyś przy swoim komentarzu to zrobiłem. (na innym portalu). Jak to w Demonach Wojny było "Mała strata"
@Marc, aż takiego ciśnienia nie mam, ale dzięki, gdyby w przyszłości bardzo mi zależało, poproszę o zrobienie wyjątku i "korektę" kciuka 😉

@jamer106, nota bene to był Twój ostatni komentarz pod Aqua Parkiem 😁 palec mi się omsknął i kliknąłem kciuk w dół zamiast w górę.
@XXX_Lord Twój głos pod wspomnianym komentarzem został poprawiony 🙂
@Marc wow, dziękuję 😁
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.