Cześć,
fajnie było by móc dołączyć do tekstu ilustracje.
Wiem, że to ciężki temat. Szczególnie teraz przy zalewie generowanych przez AI obrazków. Sam odrobinę piszę amatorsko ale też maluję i rysuję. Zwykle nie potrafię przenieść na tekst tego co widzę w wyobraźni, więc może ilustracja pomogła by to oddać.
Pozdrawiam
Taka możliwość istnieje, ale dla opowiadań ze zbioru głównego. Wybierać możesz ze wskazanych stron (pixabay i jeszcze dwie, których nie pamiętam), jeśli chcesz opublikować własną ilustrację, napisz do z @Marc albo @Angessa.
Jeśli chodzi o "okładkę" opowiadania, to wybrać można ją (lub zostanie ustalona przez moderację) po wejściu tekstu na stronę główną. To taki przywilej, którego chyba jesteś. @iceman, coraz bliżej 🙂
Nie wiem jednak, czy @XXX_Lord nie wprowadza mnie w błąd i nie pytasz o możliwość wplecenia kilku obrazków w tekst. Jeśli tak, to mam pewne obawy. Osobiście by mi takie quasi komiksowe podejście nie przeszkadzało, ale Pokątne to przede wszystkim opowiadania. Gdyby każdy mógł wrzucać obrazki z różnych parafii, ucierpiałaby na tym wizualna część strony.
PS. Ja nie mam Twojego talentu i korzystam z AI? To źle? :-)
@iceman Domyślam, że chodzi Ci o ilustracje wplecione w tekst? Obecnie nie ma takiej możliwości i prawdę mówi nie mamy w planach dodania takiej opcji.
@Marc Tak, chodziło mi o ilustracje wplecione w tekst. Dostępną ilustrację można było by przedstawić w formie małej ikony przy akapicie, którego dotyczy. To by nie zaburzyło wizualnej części strony. Po kliknięciu otwarcie popup'u z ilustracją.
@Vee Nie, oczywiście, że generowanie obrazków z AI to nic złego :-) W sumie to nie wiem o co mi chodziło.
Chcesz wziąć udział w dyskusji?
Zaloguj się