Forum

Slowly, slowly catchy monkey! (strona 3 z 3)
Jakkolwiek jest to pomysł wart rozważenia, to co jeśli ktoś dajmy na to wystawi jakiś zdawkowy komentarz, a potem dowali sto "jedynek", bo nie będzie musiał czekać?

@Marc napisał/a:
Jakkolwiek jest to pomysł wart rozważenia, to co jeśli ktoś dajmy na to wystawi jakiś zdawkowy komentarz, a potem dowali sto "jedynek", bo nie będzie musiał czekać?

Słuszna uwaga, a może wariant napisany komentarz + już raz odczekany wymagany czas byłby mniej ryzykowny? Scenariusz, gdy:

- przeczytałem opowiadanie (odblokowałem możliwość wystawienia oceny).
- dałem komentarz.
- nie wystawiłem oceny (zapomniałem, odświeżyła mi się strona) i muszę czekać ponownie

jest lepszym zabezpieczeniem przed "jedynkowiczami".
Przepraszam, że się wtrącam, ale skoro jest możliwość zniesienia limitu czasu po napisaniu komentarza pod opowiadaniem, to chyba jest możliwe również takie ustawienie, w którym komentarz zezwalałby na wystawienie tylko jednej oceny bez limitu czasowego.
Owszem, ale to nie rozwiązuje problemu, bo blokowane jest IP a średnio ogarnięty nastolatek w kwadrans odpali VPN-a i zacznie szaleć...
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.