Forum

Głosowanie przeciwko awansowi tekstów na stronę główną / cofanie ich z powrotem do poczekalni (strona 2 z 2)
Takie rzeczy to nie w mojej gestii, więc wzywam siły, instancje oraz władze wyższe - @Marc 🙂

Natomiast swoją opinię zamieszczę - akurat ten tekst i to, co się dokoła niego działo, jest idealnym przykładem na słuszność możliwości cofania tekstów do poczekalni. Owszem, pod określonymi warunkami i przy ewentualnej ostatecznej decyzji administracji, ale jednak. Autor-cwaniak, podbijający sam sobie oceny i żądający promocji BO SIEM NALERZY, przepychanki (żeby nie powiedzieć: syf) w komentarzach, sama jakość opowiadania mocno średnia, a jakby tego było mało, głosy zostały oddane przez osoby których już z nami nie ma. No nie do końca tak to powinno wyglądać.
Nie wiem dlaczego, ale odniosłem takie wrażenie, że degradacja ze zbioru głównego powinna odnosić się wyłącznie do opowiadań opublikowanych tam automatycznie.
Rozumiem, że teraz takie opowiadanie, które dostało dwa głosy za wyjściem z poczekalni i zostało przeniesione do zbioru głównego - powinno dostać co najmniej cztery głosy przeciw, żeby degradacja została wzięta pod uwagę?
Aż cztery? Hm...
A dlaczego proces degradacji dostaje dwie dodatkowe, wymagane akceptacje, skoro w drugą stronę była ich połowę mniej?
Skończy się tym, że trzeba będzie tworzyć grupy lobbingowe (sic) albo pisać na priv, a chyba nie o to chodzi 🙂
Przyznam się, że nie widzę większego sensu degradacji starszych opowiadań. Co to zmienia? Chyba jedynie posiadanie ilustracji. Spora liczba starszych tekstów i tak nie ma ilustracji, gdyż dawniej opowaidania jej nie miały.
Moim zdaniem możliwość degradacji powinna ograniczać się wyłącznie do tekstów opublikowanych w ostatnich kilku miesiącach.
Nie mogę się z Tobą zgodzić, to dbamy o jakość strony, czy nie dbamy? Jakie znaczenie ma, czy opowiadanie ma kilka miesięcy czy kilka lat? Kryterium powinno być jednoznaczne i równe dla wszystkich.
Nie zamierzam przetrzepać teraz całego zbioru głównego w celu odfiltrowania historii sprzed dekady, które nie zasługują w mojej opinii na stronę główną, ale czasem korzystam z funkcji "opowiadanie losowe" , a wspomniany "Niezapomniany spływ kajakowy" wyświetlił mi się przedwczoraj jako promowany na głównej stronie i "przypomniał " o sobie, więc to nie moja fanaberia i chęć pognębienia tego jednego, specyficznego opowiadania.
Mi też się wydawało, że po wprowadzeniu głosowania na "nie", będzie można to robić pod każdym tekstem. Z drugiej strony praktycznie niczego to nie zmienia, bo teksty, które zostaną zasypane nowymi i tak zostaną przeczytane tylko przez wejście w profil ulubionego autora. No i jak niby zebrać aż 4 głosy? Nie wiem, czy mamy tu tyle aktywnych osób z uprawnieniami, które zapoznają się z danym tekstem tylko po to, żeby stwierdzić jego mierność. Ja np. czytam tylko to, co chociaż po okładce wydaje mi się fajne.

Więc jak dla mnie w porządku, ale może lepiej pomyśleć nad jakimiś bardziej funkcjonalnymi rzeczami. Dodanie łącznej liczby wyświetleń w profilu, powiadomień gdy tekst dostaje ocenę/komentarz czy nowego systemu promowania starych tekstów przydałoby się niewątpliwie bardziej.
@Justine Opowiadania z poczekalni nie są promowane na głównej i nie są brane pod uwagę przy wyborze losowych opowiadań.
@XXX_Lord Co zrobimy z opowiadaniem, które ma 2 głosy za i 2 głosy przeciw?
@Vee Podobają mi się Twoje pomysły. Jak tylko czas pozwoli to postaramy się niektóre zrealizować...
@Marc jeśli mówimy o sytuacji, gdy opowiadanie dwoma głosami na "tak" trafiło do głównego, a później po dowolnym czasie, będąc już w zbiorze głównym, dostało dwa głosy na "nie", czyli na cofnięcie? Powinno wrócić do Poczekalni czyli do stanu początkowego (głosy wyzerowały się).
Możwliość głosowania za przeniesieniem opowiadań do poczekalni występuje teraz pod każdym tekstem w zbiorze głównym.
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.