Forum

Kiszone ogórki w poczekalni, wersja 6/9
Jako że oryginalny temat wzion i zdech razem z jego założycielem, zakładam go od nowa. Jeśli więc ktoś zauważy jakieś zapomniane, a warte zainteresowania opowiadanie w poczekalni, niech podeśle tutaj link do niego (najlepiej z krótką rekomendacją). Przyjrzę mu się w wolnej chwili i o to samo proszę innych Członków (i Członkinie) Loży Autorskiej. Moderacją i ewentualnymi poprawkami - oczywiście także w ramach wolnych mocy przerobowych - zajmę się już osobiście.
Ogólnie w pierwszej kolejności opowiadania które mają po jednym głosie. Ktoś dostrzegł potencjał, przeleciało ono w odmęty i zostało zapomniane. Tylko pytanie, czy jest sens je pchać, jeżeli Autor milczy od miesięcy lat i wypiął się na portal?
Moja propozycja @Iceman, część 2 i 3. Ma po jednym głosie, tyle że Autor od września przepadł.
Druga propozycja to @Vendala i jego ostatnia Joanna, dałem swój głos, odbiór Autora jest, dostrzegłem wolę poprawy błędów i ma coś w zanadrzu.
Wiem że to kalka La Vendy, ale potencjał widzę.
Pozdrawiam.
Trzecią i ostatnią część "Lepszego od wycieraczki" też przydałoby się wypchnąć w świat.

tyle że Autor od września przepadł.

Jak wróci, to pomyślimy.

Będzie lekki spoiler, ale ja już znam zakończenie "Wilczycy" (tzn. nie całej historii, ale tej jej części, która została napisana - jest nawet pewien cliffhanger w finale), @AlexFenriss dobrze ze mną współpracuje, stara się i przygotowuje już dalsze epizody. Jak najbardziej zachęcam, zwłaszcza jeśli ktoś lubi opowiadania klimatyczne.
@jamer106
Dziękuję za wyróżnienie mnie tym wpisem! Co do tego "zanadrza", to kolejne utwory rodzą się powoli i w bólach, ale na pewno jeszcze tu wrócę 😉

Pewnie kręcę bat na siebie, ale skorzystam z okazji, a niech tam!
Zapraszam Szanownych Członków Loży do czytania i komentowania "Joanny na basenie"! Nie tyle chodzi mi o głosy, co o wiarę, że konstruktywna krytyka to najszybsza ścieżka by się doskonalić.
Zaznaczę tylko, że to utwór celowo utrzymany w pewnej konwencji,
Jak widzę (wzrok jeszcze pozwala czytać, ...póki jeszcze umiem to robić),
to na www.pokatne... ławo nie będzie !!

Żeby dany utwór pisarski wytrysnął z poczekalni w miesiąc, dwa, to:
a) trzeba by był akonwencjonalny, różnorodny
b) spełniał konwencję minimum 5001 znaków

Wymóg b) - to trudność nie lada...
Wymóg b) to banał. Oczywiście nie każdy ma predyspozycje do epopei narodowych w dziesięciu tomach, ale 5 tysięcy znaków to jest ledwie kilkanaście akapitów.

A żeby tekst wyszedł z poczekalni, to najpierw musi tam wejść 😉 A potem się zobaczy.
@Vendala wypuszczony na główną.

Ponownie polecam - nie tylko fanom BDSM (zresztą wiecie, że i ja traktuję tę tematykę z pewną rezerwą), lecz także dłuższych fabuł, skupionych bardziej na przeżyciach bohaterów niż typowej akcji - cykl "Wilczyca" @AlexFenriss, którego kolejne części już zaczęły pojawiać się w poczekalni. Może i pierwsze rozdziały nie są jakoś wybitnie napisane, ale polecam przez nie przebrnąć, bo później jest już tylko lepiej, a klimat naprawdę potrafi wciągnąć.
@Agnessa_Novvak i @jamer106 Bardzo dziękuję za nominację!
Zupełnie to dla mnie niespodziewane, ale skłania do jeszcze cięższej pracy nad swoim warsztatem literackim.
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Zaloguj się
pokątne opowiadania erotyczne
Witamy na Pokatne.pl

Serwis zawiera treści o charakterze erotycznym, przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Decydując się na wejście na strony serwisu Pokatne.pl potwierdzasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Pliki cookies i polityka prywatności

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w regulaminie serwisu.