Jako że oryginalny temat wzion i zdech razem z jego założycielem, zakładam go od nowa. Jeśli więc ktoś zauważy jakieś zapomniane, a warte zainteresowania opowiadanie w poczekalni, niech podeśle tutaj link do niego (najlepiej z krótką rekomendacją). Przyjrzę mu się w wolnej chwili i o to samo proszę innych Członków (i Członkinie) Loży Autorskiej. Moderacją i ewentualnymi poprawkami - oczywiście także w ramach wolnych mocy przerobowych - zajmę się już osobiście.
Ogólnie w pierwszej kolejności opowiadania które mają po jednym głosie. Ktoś dostrzegł potencjał, przeleciało ono w odmęty i zostało zapomniane. Tylko pytanie, czy jest sens je pchać, jeżeli Autor milczy od miesięcy lat i wypiął się na portal?
Moja propozycja @Iceman, część 2 i 3. Ma po jednym głosie, tyle że Autor od września przepadł.
Druga propozycja to @Vendala i jego ostatnia Joanna, dałem swój głos, odbiór Autora jest, dostrzegłem wolę poprawy błędów i ma coś w zanadrzu.
Wiem że to kalka La Vendy, ale potencjał widzę.
Pozdrawiam.
Trzecią i ostatnią część "Lepszego od wycieraczki" też przydałoby się wypchnąć w świat.
Chcesz wziąć udział w dyskusji?
Zaloguj się